Versneld zwemmen

18-weekse snelcursus

In 18 weken leren wij uw kind alle zwemslagen. Uw kind beheerst dan alle vaardigheden (en meer) van het A diploma van de NRZ. Dit is een goede basis om vervolgens het Easy Swim diploma te halen. 

Uw kind (minimaal 5 jaar) komt 1 keer voorzwemmen, zodat wij kunnen beoordelen of hij/zij geschikt is voor de snelcursus.

Is dit het geval dan krijgt hij/zij 18 zaterdagen les.

Iedere lesdag bestaat uit 2 lessen van ongeveer 55 minuten afgewisseld met 1 pauze. 

De cursus is op de zaterdag om 14:15 uur en om 16:15 uur

Iedere week mag u het laatste 10 minuten komen kijken naar de vorderingen van uw kind. 

Wij bieden deze cursus aan met garantie op afsluiten fase 3. Dit betekent dat een kind alle slagen zonder vest over langere afstanden goed beheerst (ruim A-diploma niveau) en klaar is om naar de eindfase voor het Easy Swim diploma te gaan.

Wanneer uw kind niet direct na de cursus op niveau is, zwemt uw kind op onze kosten verder in onze reguliere lessen of in blokjes van de nieuwe snelcursus (indien plek). 

Vereisten:

De kinderen die meedoen moeten 100% watervrij zijn, krachtig, fit, goed geconcentreerd en motorisch vaardig.

Onder watervrij verstaan wij: in het water durven springen, helemaal onder water durven gaan bij voorkeur met ogen open.

Goede rugligging met gebruik van bandjes, met de oren in het water.

 

Het watervrij maken kunt u zelf doen, of samen met ons in de ouder en kind lessen op maandag,- woensdag-, donderdag-, vrijdag- zaterdag- of zondagochtend. 

Kosten en start:
Deze 18-weekse cursus kost €950,00 inclusief niveaugarantie.

Er start een nieuwe cursus op 18 mei (extra aanbod in de zomer), waarvoor het voorzwemmen op zondag 12 mei zal zijn en in september 2024.
Geef uw kind snel op om voor te zwemmen via info@presport.nl.

*bij hotmail adressen komt onze mail in de spam