In onze ruime sportzaal geven wij: PILATES, (latin) BBB, ZUMBAgold, DANCEMIX, FITNESS WORKOUT, FIFTY FIT, COMBIFIT, PERSONAL TRAINING en VRIJE FITNESS

 

Yoga/Pilates: Deze Body en Mind-les staat in het teken van spierversteviging, lenigheid en kracht. De oefeningen staan in het teken van een sterke romp maken (Pilates) en we werken aan de lenigheid d.v.m. diverse Yoga series.

Deze stijl is vooral geschikt als je, naast de mentale ontspanning, op zoek bent naar flinke fysieke inspanning.

 

Hatha Yoga:

De hatha yoga is een bekende en veel beoefende vorm van yoga. Het accent ligt op de ontspanning en ademhaling. Aan de hand van een aantal klassieke asana's, oftewel yogahoudingen, komt de energie in het lichaam vrij, gaat stromen en brengt lichaam en geest in balans. Hatha yoga is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of lenigheid.

 

Latin (BBB): Een lekkere pittige cardio,-en kracht workout, waar alle spiergroepen aan bod komen en de conditie flink op peil wordt gehouden door middel van aerobics/dans en spieroefeningen.

Heel gevarieerd en toegankelijk voor iedereen.

In het eerste deel van de les wordt er een lekkere aerobics warming-up gedaan. (bij de Latin BBB op heerlijke Latin muziek)

Daarna komen er veel verschillende oefeningen voor de buik, billen, benen en borsten (en armen) aan bod.


ZUMBA gold:
 Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Reggeaton, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans,Tango en meer! Het is een latin workout die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Je hebt geen danservaring nodig voor deze les. Je verbruikt het maximale aan calorieën, verbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. 100% FUN!!!!

Wij bieden de gold variant aan, wat inhoudt dat er niet gesprongen wordt, waardoor zeer geschikt voor mensen op leeftijd en mensen met fysieke klachten.

 

DANCEMIX: De Dance Mix les is een dansles voor volwassenen waarin de verschillende stijlen van dans terugkomen. Affiniteit met dans is prettig.Geschikt voor iedereen die van dansen houdt en het lichaam “in shape” wil houden of krijgen. Iedere week een freestyle begin en halverwege de les vaste choreografieën. Modern, Street en Jazz alles komt aan bod!

 

FITNESS WORKOUT: Fitness Workout is een uitgebreide fitness-les met een aerobics warming-up.

Veel gevarieerde circuits worden aangeboden en de afsluiting bestaat uit mat-oefeningen. Deze les biedt voor zowel dames als heren een pittige, gevarieerde training die geheel op niveau wordt afgestemd.

 

OUTDOOR WORKOUT:

Iedere vrijdagochtend trainen we bij park de Molenplas heerlijk buiten! Weer of geen weer, buiten trainen verbetert je humeur en geeft je een frisse boost waar je de hele dag plezier van hebt.

 

FIFTYFIT: U bent 50+ en u wilt gezellig met leeftijdsgenoten verantwoord bewegen?

Dan is FiftyFit uitermate geschikt voor u.

Onder deskundige begeleiding wordt er altijd een warming-up gedaan. Daarna trainen we uw lichaam en conditie op onze fitnesstoestellen en door middel van circuits. De grondoefeningen en cooling-down ontbreken niet.

Deze les is een gezellige, zeer gevarieerde manier om uw conditie op peil te houden.

COMBIFIT: De ideale activiteit voor mannen en vrouwen tussen 55 en 80 jaar.

In deze zeer afwisselende les vindt u de unieke combinatie van sporten in de zaal en sporten in het zwembad.

Een half uur lang in de zaal op een ontspannen en gezellige manier aan sport doen en verantwoorde bewegingen uitvoeren. Er wordt op diverse manieren getraind: low impact aerobics, circuits, steps en met behulp van cardio- en fitnessapparatuur.

Daarna een half uur lang lekker bewegen in ons warme water.

 

PERSONAL TRAINING: Met onze personal trainer/fysiotherapeut Boyd kunt u een afspraak maken op verschillende momenten. De kosten zijn 50 euro/ uur.