In onze ruime sportzaal geven wij: PILATES, (latin) BBB, ZUMBAgold, DANCEMIX, FITNESS WORKOUT, FIFTY FIT, COMBIFIT, PERSONAL TRAINING en VRIJE FITNESS

 

PILATES: Deze Body en Mind-les staat in het teken van spierversteviging, lenigheid en kracht.De oefeningen zijn op rustige muziek, geconcentreerd en gecontroleerd uitgevoerd. Geschikt voor iedereen die sterker, strakker en flexibeler wil worden!

 

(latin) BBB: Een lekkere pittige cardio,-en kracht workout, waar alle spiergroepen aan bod komen en de conditie flink op peil wordt gehouden door middel van aerobics en spieroefeningen.

Heel gevarieerd en toegankelijk voor iedereen.

In het eerste deel van de les wordt er een lekkere aerobics warming-up gedaan. (bij de Latin BBB op heerlijke Latin muziek)

Daarna komen er veel verschillende oefeningen voor de buik, billen, benen en borsten (en armen) aan bod.


ZUMBAgold:
 Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Reggeaton, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans,Tango en meer! Het is een latin workout die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Je hebt geen danservaring nodig voor deze les. Je verbruikt het maximale aan calorieën, verbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. 100% FUN!!!!

Wij bieden de gold variant aan, wat inhoudt dat er niet gesprongen wordt, waardoor zeer geschikt voor mensen op leeftijd en mensen met fysieke klachten.

 

DANCEMIX: De Dance Mix les is een dansles voor volwassenen waarin de verschillende stijlen van dans terugkomen. Affiniteit met dans is prettig.Geschikt voor iedereen die van dansen houdt en het lichaam “in shape” wil houden of krijgen. Iedere week een freestyle begin en halverwege de les vaste choreografieën. Modern, Street en Jazz alles komt aan bod!

 

FITNESS WORKOUT: Fitness Workout is een uitgebreide fitness-les met een aerobics warming-up.

Na de warming-up komen diverse toestellen aan bod, zowel cardio als kracht. Veel gevarieerde circuits worden aangeboden en de afsluiting bestaat uit grondoefeningen voor buik en rug. Deze les biedt voor zowel dames als heren een pittige, gevarieerde training die geheel op niveau wordt afgestemd.

 

FIFTYFIT: U bent 50+ en u wilt gezellig met leeftijdsgenoten verantwoord bewegen?

Dan is FiftyFit uitermate geschikt voor u.

Onder deskundige begeleiding wordt er altijd een warming-up gedaan. Daarna trainen we uw lichaam en conditie op onze fitnesstoestellen en door middel van circuits. De grondoefeningen en cooling-down ontbreken niet.

Deze les is een gezellige, zeer gevarieerde manier om uw conditie op peil te houden als de jaren gaan tellen…

COMBIFIT: De ideale activiteit voor mannen en vrouwen tussen 55 en 80 jaar.

In deze zeer afwisselende les vindt u de unieke combinatie van sporten in de zaal en sporten in het zwembad.

Een half uur lang in de zaal op een ontspannen en gezellige manier aan sport doen en verantwoorde bewegingen uitvoeren. Er wordt op diverse manieren getraind: low impact aerobics, circuits, steps en met behulp van cardio- en fitnessapparatuur.

Daarna een half uur lang lekker bewegen in ons warme water.

 

VRIJE FITNESS: Hard aan de slag op zaterdagochtend met je persoonlijke trainingsschema. Inlopen kan van 09:15-11:15 uur, onze vaste fitnessinstructeur Boyd staat voor u klaar!

 

PERSONAL TRAINING: Met onze personal trainer Boyd kunt u een afspraak maken op verschillende momenten. De kosten zijn 45 euro/ uur.

SUNDAY SURPRISE: Een wisselende sportles op zondagochtend.
In onze agenda ziet u wat de Sunday Surprise van deze week is!